Dagtochten op het Ketelmeer en de IJsseldelta

Voor kleine groepen tot max. 8 personen.

Welkom aan boord

U bent van harte welkom op de zeiltjalk "De VERWISSELING", lengte 15 meter. Ik vaar met kleine groepen van max. 8 personenen, op een bijzonder schip met een grote royale gezellige kuip om gezellig samen te zitten.

Ik organiseer 3 verschillende dagtochten. Tochten die gericht zijn op zeilen en varen om de IJsseldelta te ervaren, wat u wilt. De IJsseldelta is een uniek en gevarieerd vaargebied met veel rust, ruimte en natuur, oud en nieuw land met oude vissersplaatsen en Hanze-steden.Dit vaargebied is wat onbekend, en daardoor rustig en zeer de moeite waard.


Dagtocht 1: Ketelmeer/IJsseloog

Lekker dagje zeilen op het Ketelmeer, rondje om het IJsseloog.


Dagtocht 2: IJsseldelta

Vaartocht / sightseeing door de IJsseldelta. Over het Ketelmeer langs het IJsseloog,het Kattendiep op langs de eilanden en over de rivier de IJssel.


Dagtocht 3: Kampen

Vaartocht op en neer naar de Hanzestad Kampen. Via het Ketelmeer, langs de IJsselmonding, Kattendiep naar Kampen en terug met de stroom mee over de IJssel. In Kampen aanleggen aan de IJsselkade in het centrum van de stad. Prachtige oude stad met tijd voor een stadswandeling, terras, winkelen, en museumbezoek, wat u wil. Tot maximaal 8 personen.